събота, 28 февруари 2015 г.

Ревю на червила Golden Rose Velvet Mattе - 3 и 10

Здравейте, 

сигурна съм, че вече всички сте имали досег до червилата от тази страхотна серия, затова преминавам направо към снимки и кратичко ревю.


Червилата, които аз притежавам са с номера 3 и 10, като със сигурност ще добавя и още някое скоро време. Харесва ми това, че са на достъпни цени, винаги има тестери и имаш възможност да си купиш неразопаковано червило.


Моите червила са с изключително свежи цветове, ежедневни дори бих казала, подходящи за всеки случай. На пръв поглед са малко подобни като нюанс, но сравнени едно до друго определено имат разлика, било то и минимална такава. 


Номер 3 е универсален нюд, неутрално, леко кафеникаво, стува ми се, а 10 е по-розовеещо. На снимките са сравнение на слънчева светлина и на сянка.



Като издръжливост се справят задоволително, но все пак се налага опресняване през няколко часа. Стоят красиво само на меки и ексфолирани устни, защото подчертават кожички и несъвършенства. Не бих казала, че изсушават допълнително, но определено се усещат. Цената им е 4лв, лесно се намират и са абсолютен must have. Единственото, което считам като минус е факта, че гилзите са еднакви една с друга и при многобройна колекция трябва да се отваря всяко едно, докато се уцели търсения цвят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар