събота, 13 декември 2014 г.

Четворни сенки Flormar

Здравейте! Днес се възползвах от изгрялото слънце, за да направя няколко снимки и да ви представя две от всеизвестните четворни палитри на Flormar. Спряла съм се на P43 и P45.

Първата палитра, P045, наречена още Taste of Chocolates, е тази, която ползвам най-често в ежедневието си (то си им и личи  :D ), заради изключително приятните и меки шоколадови тонове. Два от цветовете са напълно матови - розовият и тъмно кафявият (горните). Останалите два - жълтият и светло кафявият, са с бляскави частички, които по никакъв начин не се натрапват, а съвсем приятно улавят светлината. Като трайност не бих казала, че се справят отлично, защото светлите тонове изчезват за около 4-5 часа, но пък най-тъмният стои по-дълго. Не съм ги тествала с база, но предполагам, че ще се справят много по-добре. Въпреки всичко, за цената си от около 4лв за количеството от 14г, са идеални за семпъл ежедневен грим.


Втората палитра, P043, е в лилаво-розовата гама и носи бонбоненото име Sweet Pinkies. Тук всички четири цвята са матови, може би с изключение на розовият тон, който на светлина има съвсем фини бляскащи частички, но по-скоро бих казала, че са трудно забележими. Издръжливостта им също е средна, като лилавото и кафеникавото са най-надеждни като нюанси. Розовото често го използвам като руж, а от бялото полза почти няма. Напоследък започнах да ползвам цветовете от палитрата все по-често (като акцент) и нерядко получавам комплименти за което.



Да обобщя - двете палитри са в изчистена цикламена кутийка, която се затваря плътно и не създава опасност за разсипване в чантата, например. Веднъж едната кутийка падна от рафта на земята (почти 1.50 височина) и сенките си останаха непокътнати. Като качество са средна хубост, за цената си са идеални. Наскоро си взех и палитрата със зелените нюанси, така че очаквайте и тяхно ревю!

1 коментар:

  1. Това са едни от най-любимите ми сенки, винаги стоят чудесно, без да изглеждат евтино :) Мисля, че са невероятни за скромната си цена!

    ОтговорИзтриване