събота, 3 януари 2015 г.

Хидратиращ крем Bilka Bio Upgrade Certified

Здравейте,
новата година вече започна, а зимните виелици и студове са във вихъра си! Поради нетипичните за нашите ширини минусуви температури, кожата се нуждае от по-специална грижа. Забелязах, че от времето навън лицето ми се зачервява, пъпчиците стават още по-видими, а на места дори се беля! Затова и реших да се обзаведа с хидратиращо кремче, което ще ви представя днес - Bilka Bio Upgrade Certified.

 БИО кремът идва в симпатична розова пласмасова кутийка, която съдържа 40г продукт. Обещава 24часова хидратаця, регенерация, изглаждане на тена и усещане за здрава и сияйна кожа. 

Активните му съставки са следните:
FUCOGEL -  мек полизахарид, който осигурява дълготрайна хидратация като образува защитен филм с висока влажност.

Органик екстракт от Гроздови семки, сертифициран от ECOCERT - мощен антиоксидант, укрепва колагена и еластина в кожата, подобрява структурата и придава младежки вид. 

Натурално масло от гроздови семки - стяга, уплатнява и повдига, защитава кожата от стареене, като я подмладява и изглажда.

Натурално масло от Шеа - защитава и заздравява кожата, с високо съдържание на вит. A, D, E, F, спомага за доброто попиване на крема. Съдържа естествен UV филтър срещу вредното въздействие на околната среда. 

Натурално бадемово масло - подхранва, успокоява и омекотява кожата.

Кремът се нанася върху измито лице, с леки масажни движения, като се избягва областта около очите. Консистенцията му е полупрозрачна, не особено мазна, попива много бързо и оставя траен аромат, който лично на мен не ми е особено любим и трудно мога да го  определя точно - определено е нещо доста сладникаво и може би малко химично. Не оставя мазен филм, след употреба кожата е изключително мека и се запазва така дори след сън. Също така е подходящ за база за грим.




Няма коментари:

Публикуване на коментар